Darren Collison øjner comeback

Darren Collison øjner comeback

Darren Collison droppede karrieren for at forfølge sit liv som familiefar og Jehovas Vidne. Nu er han på vej tilbage i ligaen – muligvis for et af de bedste hold. 

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

Inden free agency stoppede Darren Collison overraskende karrieren. Der var ellers bud efter den nu 32-årige point guard, som har været fast starter i ligaen i 6 ud af 10 sæsoner og ud af dem de tre seneste sæsoner for Indiana Pacers og Sacramento Kings. Omkring karrierestoppet sagde han:

“Basketball har været mit liv, siden jeg var barn. Jeg kunne aldrig forestille mig at finde noget, der bringer mig mere glæde end at spille spillet. Mens jeg stadig elsker basketball, ved jeg, der er noget, der er mere vigtigt – hvilket er min familie og tro. Jeg er en af Jehovas Vidner, og min tro betyder alt for mig. Jeg får så meget glæde af at hjælpe andre og deltage i verdensomspændende prædikener”.

Nu er de to Los Angeles-klubber – Lakers og Clippers – ude efter ham. Det vil passe rigtigt fint med familielivet, da han kommer fra området omkring Los Angeles. De to hold kan dog ikke tilbyde ham en kontrakt, som han stod til at få i sommer. Hold var, i følge ESPN, interesserede i at give ham en kontrakt, der kunne indbringe ham omkring $10 millioner (67 millioner kroner) årligt.

Fra Lakers Nation

Collison har de seneste år været en af de bedste 3-points-skyttere i ligaen, hvor han de sidste fire sæsoner har ramt over 40 % af forsøgende – hvilket toppede i 2017/18, hvor han førte ligaen i procenter fra distancen med 46,8.

 

Kommentarer

comments