6/10: Startopstillinger

6/10: Startopstillinger

I sjette del af serien om holdenes forventede startopstillinger og vurdering af deres chancer er vi nu nået til Miami Heat, Milwaukee Bucks og Minnesota Timberwolves.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

Vi er nået til fjerde udgave af vores serie om holdenes forventede startopstillinger og vurdering af deres chancer.

Læs del 5 her

Miami Heat

PG: Goran Dragic
SG: Jimmy Butler
SF: Justise Winslow
PF: Kelly Olynyk
C: Bam Adebayo

Heat har flere muligheder i startopstillingen, eksempelvis Dion Waiters på SG og Butler på SF eller James Johnson på PF. Men denne startopstilling ser vi som den stærkeste. Veteranen Dragic spillede kun 36 kampe i sidste sæson grundet skader, og han har også været genstand for trade-rygter, da Heat prøvede at finde en stjerne til at hjælpe Butler. Butler og Winslow bliver et af ligaens stærkeste defensive makkerpar og sidstnævnte har endda forbedret sig offensivt. Olynyk giver noget offensivt, som Johnson ikke har, men til gengæld er Johnson bedre defensivt, og vi kommer til at se begge starte kampe alt efter modstanderen. Adebayo er klar til at få flere minutter og starte flere kampe i sin 3. sæson i ligaen. Han spillede alle 82 kampe i 2018/19, men kun 28 af dem var som starter og han modtog All-Defensive-stemmer, så alt i alt har Heat en god defensiv startopstilling.

På bænken mangler Heat en point guard. Hvad der er til rådighed på den position er Kendrick Nunn og Jeremiah Martin – begge undraftede rookies. Det ser bedre ud på de andre positioner med Dion Waiters, rookie Tyler Herro, Derrick Jones Jr., James Johnson, KZ Okpala, Myers Leonard og Heat-veteranen Udonis Haslem.

Vurdering: Heat mangler en stjerne til at hjælpe Jimmy Butler, og der mangler noget på bænken også. Heat ender mellem 7. og 9. pladsen i Eastern Conference.

Butler besøger Senegal i dette underholdende sammendrag

Milwaukee Bucks

PG: Eric Bledsoe
SG: Wesley Matthews
SF: Khris Middleton
PF: Giannis Antetokounmpo
C: Brook Lopez

Det her er en af ligaens stærkeste startopstillinger, og den er næsten identisk ift. sidste sæson. Wesley Matthews er ny mand på holdet, og det er nok det svageste punkt i startopstillingen, men han snittede lidt over 12 point i sidste sæson for de tre hold, han spillede for (Pacers, Knicks og Mavericks). Antetokounmpo skal prøve at forsvare sin MVP-titel og Khris Middleton sin All-Star-udtagelse. Brook Lopez skal fortsætte med at sprede gulvet, og det er Matthews også hentet ind for.

På bænken er der godt dækket ind på guard-pladserne. Med George Hill, Donte Vincenzo, Frank Mason III og Pat Connaughton, Kyle Korver og Sterling Brown kan Bucks have tillid til at sende dem på banen. Derudover er der Ilyasova, D.J. Wilson, Dragan Bender og Robin Lopez. Sidstnævnte skal agere back up for sin bror.

Vurdering: Med en af ligaens stærkeste startopstillinger kombineret med en top 10 bænk, er Bucks blandt de 5 favoritter til mesterskabet.

Det bedste fra den regerende MVP

Minnesota Timberwolves

PG: Jeff Teague
SG: Jarrett Culver
SF: Andrew Wiggins
PF: Robert Covington
C: Karl-Anthony Towns

Jarrett Culver er en af de få rookies, der kommer til at starte inde i ligaen. Den unge shooting guard kan bytte plads med Andrew Wiggins og spille small forward grundet sin størrelse. Ellers er startopstillingen velkendt fra sidste sæson med Jeff Teague, Wiggins, Covington og Towns, som på papiret ser stærkt ud, men det har ikke rigtigt fungeret i praksis. Den største stjerne på holdet er uden tvivl Towns, som lige akkurat ikke når at blive 24 år ved sæsonstarten trods, at han starter sin femte sæson snart. Wiggins skal i den grad oppe sig, hvis han skal bevise, at han er en 20+ ppg.-spiller, og hvis Timberwolves skal gøre sig forhåbninger om playoffs.

Shabazz Napier, Josh Okogie, Jay Layman, nyhentede Jordan Bell/Noah Vonleh og Gorgui Dieng udgør en relativt svag andenkæde for Timberwolves.

Vurdering: I en stærk Western Conference ender de foran OKC, Grizzlies og nok også Suns i Western Conference. Men der er potentiale til at overraske positivt, alt efter hvor god Culver er, og om Wiggins finder sit niveau fra 2016/17.

Culvers college-højdepunkter

Kommentarer

comments