Melo, Antetokounmpo ugens spillere

Melo, Antetokounmpo ugens spillere

Carmelo Anthony er ugens spiller for første gang siden for første gang siden 2014! Antetokounmpo fik sin anden titel i sæsonen.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

Uge 6 af NBA-sæsonen er slut, og det blev den nye Portland Trail Blazers-spiller, Carmelo Anthony, og MVP, Giannis Antetokounmpo, der blev ugens spillere i Eastern og Western Conference.

Carmelo Anthony – Forward – 35 år – Portland Trail Blazers

Der gik længe før Carmelo Anthony fandt et nyt hold at spille for, men lige nu ligner det et rigtigt godt match, for han er kåret til ugens spiller i Western Conference. Hårdtprøvede Trail Blazers har kæmpet hele sæsonen, men nu ser det ud til, at det vender for dem med tilføjelsen af ‘Melo’. De har vundet alle tre kampe i sidste uge (Bulls, OKC og Bulls igen), og han snittede 22,3 point og 7,7 rebounds på fine skudprocenter. Velkommen tilbage til ligaen!

Melos højdepunkter fra sidste uge

Giannis Antetokounmpo – Guard/forward – 24 år – Milwaukee Bucks

Giannis fortsætter MVP-stilen med vanvittige statlines og gode resultater med holdet. Lige nu ligger Milwaukee klart nummer 1 i Eastern Conference med hele tre sejre mere end Raptors (Raptors har dog spillet to kampe færre). I sidste uge vandt Bucks alle fire kampe (Jazz, Hawks, Cavaliers, Hornets), og det blev blandt andet krydret med 50 point, 14 rebounds og 6 assist mod Jazz. I ugen snittede grækeren 34,8 point, 11,3 rebounds og 4 assist.

Giannis’ 50 point mod Jazz

Ugens spillere i løbet af sæsonen

Uge 1 – Trae Young og Karl-Anthony Towns (Læs)

Uge 2 – Giannis Anteokounmpo og Anthony Davis (Læs)

Uge 3 – Pascal Siakam og James Harden (Læs)

Uge 4 – Nikola Vucevic og James Harden (Læs)

Uge 5 – Spencer Dinwiddie og Luka Doncic (Læs). 

Foto: Keith Allison

Kommentarer

comments