Skal Durant til New York i 2019?

Skal Durant til New York i 2019?

Der bliver allerede snakket om free agency i 2019, og der er en chance for Kevin Durant i New York, mener Yahoo-journalist.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

Kevin Durant bliver et af de varmeste navne i free agency 2019. Han har en player option for 2019/20-sæsonen, hvilket betyder, at han selv må bestemme, om han er free agent i 2019, eller om han skal tjene $31,5 millioner i Warriors næste sæson. Her er der flere faktorer, der spiller ind. Forlænger man med Klay Thompson, der også er free agent, skal man regne med, at den dygtige skytte skal tjene mange penge.

Chris Haynes fra Yahoo Sports mener, at der er en god chance for at se Durant i Knicks. MVP’en fra 2014 kommer fra Washington D.C, og han vil derfor komme tættere på familien. Haynes sagde:

“New York Knicks har en meget god chance for at lure KD væk fra Bay Area. Grunden til jeg siger det, er, at hans forretningspartner, Rich Kleiman, bor i New York, og han er kæmpe Knicks-fan. Deres fælles firma ligger i New York. KDs far er en stor Knicks-fan. Det er de samme ting, der lokkede LeBron til Lakers …”

Haynes mener dog, at Warriors har de bedste kort på hånden for at forlænge med ham. Durant har vundet to mesterskaber på to år, og han kan derfor udligne LeBron James’ tre mesterskaber allerede i denne sæson, da Warriors er storfavoritter til titlen.

Det bedste fra Kevin Durant 2017/18

Læs også: GM-forudsigelser

Foto: Dianne Yee

Kommentarer

comments