Reaktioner på Clippers-morgenen

Reaktioner på Clippers-morgenen

Der er kommet masser af reaktioner i NBA oven på Clippers’ to store handler. Lakers har allerede skrevet tre spillere, og Twitter går amok!

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

L.A. Clippers spillede med musklerne i morges (dansk tid omkring kl. 8). De hentede Kawhi Leonard på en 4-årig kontrakt til en værdi af $142 millioner (920 millioner kr.) og samtidigt tradede de for Paul George, da Kawhi allerhelst ville spille med ham. Paul George-handlen så sådan ud:

  • Shai Gilgeous-Alexander (point guard, 20 år)
  • Danilo Gallinari (forward, 30 år)
  • Fire 1st round picks (ikke beskyttet)
  • Et 1st round pick (beskyttet)
  • To pick swaps

Clippers startopstilling kan blive en af de bedste defensive lineups i NBA med Beverley, Kawhi og Paul George som alle har All-Defensive 1st Teams på CV’et.

Lakers reagerer

Umiddelbart efter nyhederne omkring Kawhi Leonard og Paul George brød ud, reagerede Lakers med at hente free agent og NBA-champion, Danny Green, på en 2-årig kontrakt til $30 millioner. Den 32-årige shooting guard snittede 10 point pr. kamp sidste sæson.

Desuden har Lakers forlænget med Kentavious Caldwell-Pope, som får 2 år til $16 millioner, JaVale McGee som får 2 år til $8,2 millioner. Lakers er stadig på udkig efter en PG, her kan man måske forvente at de kigger på Rajon Rondo igen.

Disse nyheder kom altså efter Clippers-handlerne, og nu ser det ud til, at Lakers vælger at styrke bredden i truppen.

Spillerne reagerer på Twitter

Spillerne reagerede på Twitter efter Kawhi/PG13-tilføjelserne. Her er et lille udpluk.

En lille beskrivelse af Kawhis tid i Toronto

Kommentarer

comments