Westbrook giver bil væk

Westbrook giver bil væk

NBA stjernerne tjener rigtig mange penge, og stort set alle spillere deltager i en eller anden form for velgørenhed, hvor de giver til mindre stillet personer. 

Af Rasmus Nielsen 

Russsell Westbrook blev kåret til årets All Star MVP, og til den pris følger en bil fra KIA. Netop den bil har Westbrook valgt at donere væk til en enlig mor, og OKC har lagt billeder af Westbrook og familien op på Twitter, og det var tydeligt en rørt mor.

Det ses ofte, at atleter og i den grad NBA spillere giver tilbage til samfundet, og dermed hjælper folk, som måske ikke har haft det alt for nemt. En bil kan Westbrook nemt selv købe, men for en enlig mor falder det i god jord, da hun kan bruge den til at gøre hverdagen nemmere. Westbrook har før deltaget i velgørende formål og hjulpet til, og det er nok ikke sidste gang Westbrook gør noget godt for andre. Det at spillerne gør noget velgørende, er både godt for andre, men også for spillerne selv, som bliver sat i et godt lys i medierne, men de fleste gør det nok af fri vilje, da deres høje lønninger kan hjælpe mange andre end bare dem selv.

Foto: Keith Allison

Kommentarer

comments