Tre Duke-spillere i toppen af mock drafts

Tre Duke-spillere i toppen af mock drafts

Duke lammetævede Kentucky, der også er en af favoritterne til NCAA-titlen. Det har smittet af på 2019-Mock Drafts, der har tre Duke-spillere i toppen.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

Folk måbede, da Duke tævede Kentucky med hele 34 point i sæsonåbneren. Duke er favorit til NCAA-titlen, men Kentucky er altså nr. 2 på favoritlisten efterfulgt af Kansas og Gonzaga. Kampen viste, at Duke har hentet massivt talent ind til 2018/19-collegesæsonen, og det viser sig også på de forskellige mock drafts.

Zion Williamson blev et internetfænomen for sine atletiske dunks, da han var i highschool. Men der er andre imponerende facts om den unge small forward. Han er 201 cm. men vejer angiveligt 129 kg., hvilket vil gøre ham til den næsttungeste spiller i NBA efter Boban Marjanovic. Det gør hans fysik helt unik.

Williamsons  NCAA-debut.

Den anden stjerne på holdet er R.J. Barrett, der af nogen betegnes som det største talent i 2019-draften. Den venstrehåndede wing beskrives som en spiller uden de store svagheder. Han skal forbedre sit jumpshot, men det beskrives ikke som en svaghed. Han er en dygtig scorer, og det viste han mod Kentucky, hvor det blev til 33 point og 6 assist.

RJ Barretts NCAA-debut.

Den sidste spiller er Cameron Reddish. Det ærgerlige er, at Barrett og Williamson tager alt spotlightet fra den unge wing. Men tag ikke fejl. Han beskrives som et af de største talenter ved draften, hvor han pt. kommer til at blive valgt i top 4. Nogle sider har ham som nr. 3.

Reddishs debut

Bleacher Reports Mock Draft

1. Zion Williamson – Duke
2. RJ Barrett – Duke
3. Cameron Reddish – Duke
4. Bol Bol – Oregon
5. Nassir Little – UNC

NBADraft.nets Mock Draft

1. RJ Barrett – Duke
2. Zion Williamson – Duke
3. Sekou Doumbouya – Frankrig
4. Cameron Reddish – Duke
5. Nassir Little – North Carolina

NBA Draft Room Mock Draft

1. RJ Barrett – Duke
2. Zion Williamson – Duke
3. Cameron Reddish – Duke
4. Quentin Grimes – Kansas
5. Nassir Little – North Carolina

Kommentarer

comments