DeRozan viser Toronto loyalitet

DeRozan viser Toronto loyalitet

DeMar DeRozan fra Toronto Raptors hævder han er loyal over for byen. DeRozan er free agent efter næste sæson, men kan allerede blive det i år hvis han ikke gør brug af sin player option

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

DeMar DeRozan kan vælge at blive free agent til sommer, og de fleste hold i NBA vil nok være interesseret i at skrive med ham hvis de har råd til lønnen. Han har en Player Option i kontrakten, og hvis han vælger at gøre brug af den, så tjener han $9,5 millioner næste sæson. DeRozan ved dog godt hvor han vil være hvis det stod til ham, men der er tvivl om han vil “opt out”, så de kan give ham et nyt kontrakttilbud. I et canadisk sportsprogram sagde han i et interview:

“Det er en ting du aldrig kan stille spørgsmålstegn ved: Min loyalitet til byen. Hvor meget jeg virkeligt elsker og værdsætter holdet og organisationen, det tror jeg alle fansene forstår. Mange gange forstår de ikke hvordan det fungerer med kontrakter og sådan nogle ting, men jeg har aldrig understreget at det er her jeg vil være hele karrieren.”

DeRozan blev valgt i 2009 draften som nr. 9, og er i gang med sin bedste sæson. Han snitter 23 point, 4,3 rebounds og 4,1 assist. Han kan se frem til en lønstigning fra næste sæson hvis han hopper ud af kontrakten.

Kommentarer

comments