Ray Allen skal beslutte sig i All-Star vinduet

Ray Allen skal beslutte sig i All-Star vinduet

Free agent Ray Allen vil efter sigende beslutte sig for, om han vil vende tilbage til banen under All Star pausen

Af Steffen Herold

Ifølge flere kilder vil 39-årige Ray Allen foretage en beslutning om sin mulige fremtid i NBA i løbet af næste weekends All Star weekend. Han gør sig stadig sine sidste overvejelser og har endnu ikke besluttet sig.

Hvad der står tilbage som faktum er, at han har trænet og holdt sig i form for at holde sine muligheder åbne. Flere hold har været meldt interesserede, hvilket heller ikke kan undre nogen. Derudover har der, siden LeBron James tog til Cleveland, verseret rygter om en mulig genforening mellem de to, der ellers længere tilbage i tiden var rivaler med Allen i Boston Celtics og LeBron i Cleveland. Siden har de dog sammen vundet 2 NBA mesterskaber i Miami, og rygterne giver ganske god mening, særligt taget i betragtning af både Mike Miller og James Jones’ beslutning om at genforenes med James i Cleveland i starten af sæsonen.

Det forlyder dog, at Atlanta Hawks også er særdeles interesserede i 3-point specialisten, hvilket giver god mening i forhold til deres spillestil, der i høj grad bygger på spacing og spillere med evnen til at sætte de værdifulde skud udefra. Hawks fører Eastern conference foran netop Cleveland, men det er også spørgsmålet, hvorvidt de vil sætte holdets nuværende form og kemi på en prøve med en ny spiller i folden. En væsentlig faktor, der taler for et sats på denne front er dog, at en af Hawks’ mere rutinerede wing options, Thabo Sefolosha, røg ud i 6-8 uger med en lægskade. Her vil Allens rutine også være mere end tilstrækkelig med 19 sæsoner i NBA, heraf mange i playoffs samt ikke at forglemme en 1. plads på all time 3-point FG listen.

Hawks har imidlertid 15 spillere på deres roster med garanterede kontrakter, hvorfor de vil være nødsaget til at lave et move, før de kan få fingrene i Ray Allen – hvis han vel og mærke er interesseret.

 

Foto: Keith Allison

 

 

 

Kommentarer

comments