Wolves franchise-rekord i storsejr

Wolves franchise-rekord i storsejr

Minnesota Timberwolves slog deres egen franchise-rekord for flest 3’ere i en storsejr over L.A. Clippers. Malik Beasley fik debut og McLauhglin spillede en brandkamp!

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

Efter det store trade med Andrew Wiggins til Golden State Warriors og De’Angelo Russell er mange basketball-fans spændte på, om Wiggins passer ind på Warriors-holdet, og om Russell bliver en succes for Timberolves. I nat fik vi ikke Russell at se, men vi så til gengæld nogle nye spillere i aktion for Timberolves.

En ikke-ny spiller i Minnesota er den undraftede rookie, Jordan McLaughlin, som havde stor andel i kampen, hvor det blev til den første startplads karrieren. Det blev til career high i både point – 24 – og assist – 11. Det blev også til debut for Malik Beasley, som scorede 23 point (7/13 fra distancen) og 10 rebounds.

Netop denne effektiv fra 3’eren blev afgørende for kampen, hvor det også blev til en franchise-rekord med 26 ramte 3’ere. Hele holdet ramte 59,1 % fra distancen, og det var med til at gøre sejren stor mod favoritterne fra L.A. Clippers, der måtte rejse tilbage med et nederlag på hele 115-142.

Højdepunkter fra rekordkampen

Kommentarer

comments