Tidligere Pistons-spillere kan få Assistant GM-job

Tidligere Pistons-spillere kan få Assistant GM-job

De tidligere Pistons-spillere, Chauncey Billups og Tayshaun Prince, kæmper om Assistant GM-job. Billups vil dog have en større rolle.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

Engang var de holdkammerater, og sammen var de de bærende kræfter med Richard Hamilton, Ben og Rasheed Wallace i Detroits Pistons mesterskabs-sæson i 2003/04. Men nu kæmper de måske om samme job i netop Pistons-organisationen.

Organisationen leder nemlig efter en Assistant General Manager, og her kan valget falde på Chauncey Billups eller Tayshaun Prince, skriver lokalmediet, Detroit Free Press.

Prince er lige nu ansat som “Vice President of Basketball Affairs” i Memphis Grizzlies – et hold han repræsenterede i årene 2013-2015 som spiller. I den rolle har han været i siden april 2019.

Den femdobbelte All-Star og 2004 Finals MVP, Billups, har været ansat for LA Clippers i en analyserolle. Han skulle eftersigende være mere interesseret i et job som General Manager og ikke i en assisterende rolle. Men grundet manglende erfaring vil det ikke være en mulighed for Pistons.

Billups top 10 for karrieren

Kommentarer

comments