8/10: Startopstillinger

8/10: Startopstillinger

I ottende udgave af holdets forventede startopstillinger, bredder og vurdering af chancer, er vi nu nået til Orlando Magic, Philadelphia 76ers og Phoenix Suns. 

Vi er nået til den 8. udgave af holdenes forventede startopstillinger.

Læs 7. del her

Orlando Magic

PG: D.J. Augustin
SG: Evan Fournier
SF: Aaron Gordon
PF: Jonathan Isaac
C: Nikola Vucevic

Magics startopstilling er nærmest identisk med sidste sæson. Det er svært at spå, om Fultz er ved at blive rigtigt klar til at spille igen. Men han er en spiller, der vil prøve at kæmpe om en startplads mod Augustin. Vucevic havde en fantastisk sæson med 20,8 point, 12 rebounds og næsten 4 assist. Fournier (don’t Google!), Gordon og Isaac udgør resten af en ganske fin startopstilling, som fik Magic i playoffs sidste sæson med 42 sejre. Isaac skal tage næste skridt i den kommende sæson.

Flere medier har vurderet Magics bænk som blandt de 10 bedste i ligaen – blandt andet Bleacher Report og fanmediet Fansided. Andenkæden vil bestå af Fultz, Michael Carter-Williams, Terrence Ross, Al-Farouq Aminu som skrev en 3-årig aftale til knap $30 millioner og Mo Bamba. Fultz, Carter-Williams og Bamba må have lysten til at bevise og forbedre sig.

Vurdering: Magic kommer igen i playoffs, hvis de kan holde sig nogenlunde skadesfri. Et bud er 6.-8. pladsen i Eastern Conference.

Nikola Vucevic All-Star-sæson

Philadelphia 76ers

PG: Ben Simmons
SG: Josh Richardson
SF: Tobias Harris
PF: Al Horford
C: Joel Embiid

Er dette den stærkeste startopstilling i NBA? Muligvis. Simmons har trænet 3-points-skuddet i løbet af sommeren, kunne man se på de sociale medier. Hvis det virkeligt viser sig, at Simmons får et skud på et acceptabelt niveau, så kan ham og 76ers tage næste skridt. Josh Richardson erstattede Jimmy Butler denne sommer, og selvom han langt fra er på Butlers niveau, så er det en rigtigt fin tilgang. 76ers havde en god sommer, hvor de også hentede Al Horford, som vil give en smule spacing og give 76ers en af ligaens bedste defensive duoer i ham og Embiid. Embiid er en af ligaens 10 bedste spillere, og Tobias Harris fuldender ligaens måske stærkeste lineup.

Bænken, derimod, er ikke blandt de bedste. Andenkæden vil være noget lignende; Trey Burke, Zhaire Smith (der spillede det meste af rookie-sæsonen i G-League), James Ennis III, Mike Scott og Jonah Bolden/Kyle O’Quinn. Et par af starterne bliver nødt til at hjælpe andenkæden i de svære kampe.

Vurdering: Trods en svag bænk bliver 76ers blandt de fem bedste i ligaen, og de har potentiale til at nå finalen.

Joel Embiids højdepunkter

Phoenix Suns

PG: Ricky Rubio
SG: Devin Booker
SF: Kelly Oubre
PF: Dario Saric
C: DeAndre Ayton

Suns har længe været på udkig efter en rigtig point guard – en position der længe har været holdets svage punkt. Nu har de hentet Ricky Rubio, der skal bidrage med assist og ikke mindst erfaring. Den snart 29-årige spanier skal spille sin 9. sæson, og han bliver dermed den klart ældste i startopstillingen (Saric er 25). Rubio kan tage noget af presset fra Booker, som igen skal forsøge at få en 25-points sæson. Ayton havde en fin rookie-sæson sidste år, men han skal forbedre sin defensiv, hvis han senere hen skal være en dominerende center i NBA.

Bænken er fornuftig i Suns. Tyler Johnson – rookie Ty Jerome eller Jevon Carter – Mikal Bridges – Frank Kaminsky – Aron Bayens er en ret stærk og delvist erfaren andenkæde. Derudover har de nogle unge spillere som Élie Okobo, Jalen Laque, Norense Odiase, Tariq Owens og Cheick Diallo.

Vurdering: Western Conference er for stærk for Suns, og trods en god bænk og en god ung startopstilling er der mere potentiale end reel styrke lige nu. De ender som blandt de dårligste hold i Western Conference.

Devin Bookers højdepunkter i 2018/19

Kommentarer

comments