Vild kamp fra Rubio og Towns

Vild kamp fra Rubio og Towns

Kampen om 8. pladsen i Western Conference spidser til, og det sørgede vilde Towns og Rubio for med en flot sejr mod Washington Wizards.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

Denver Nuggets er i god form med tre sejre i træk, og syv vundne ud af de sidste ti. Derfor sidder de stadig find på 8. pladsen i Western Conference med en 32-35-record. Minnesota Timberwolves har også vundet 7/10, og holder derfor Nuggets på dubberne med en 28-38 record efter nattens sejr – en sejr hvor Rubio og Towns dominerede.

Ricky Rubio fik sin career high og Timberwolves Franchise high 19 assist samtidig scorede han 22 point. Rubio har på det seneste været i god form mod ligaens bedste point guards – en sejr mod Chris Paul og Clippers og senere i sidste uge en sejr mod Stephen Curry og Warriors – denne gang gik det ud over John Wall.

Også Karl-Anthony Towns havde en stor andel i 104-119-hjemmesejren. Han havde 39 point og 13 rebounds, og centeren har været godt spillende i denne sæson. Han snitter 24,2 point, 12,3 rebounds, 1,4 blocks, samt flotte skudprocenter.

Kommentarer

comments