Carmelo håber på Rockets-trade

Carmelo håber på Rockets-trade

Carmelo Anthony håber på et trade til Houston Rockets. Imens er en ny bejler interesseret i small forward-veteranen.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

Adrian Wojnarowski fra ESPN skriver, at Carmelo Anthony håber på et trade til Houston Rockets. Rockets har været interesseret i et trade for den 33-årige small forward, som endnu har et mesterskab til gode. ‘Melo’ mener, at Knicks skal rebuilde uden ham.

Steve Mills og Scott Perry – begge i Knicks-organisationen – vil have et møde med ‘Melo’ omkring hans fremtid. Perry skulle have et stærkt bånd til spilleren, men derfor kan et trade stadig være nært forestående.

En måske overraskende bejler skulle også være interesseret i at trade for ham. Wojnarowski melder, at Portland Trail Blazers kan være en mulig destination, og de har en masse rebuilding aktiver, som kan være attraktive for Knicks i form af unge spillere.

Cleveland Cavaliers har også længe været interesseret i ‘Melo’, og selvom der er ny interesse fra Trail Blazers, er Houston Rockets fortsat favorit til underskriften.

‘Melo’ snittede 22,4 point, 5,9 rebounds og 2,9 assist i sidste sæson. Han vil blive endnu en stjerne ud af mange, som har taget skiftet til Western Conference denne sommer, hvis Trail Blazers eller Rockets erhverver ham

Læs også:

GSW afviste PG13-trade
Chandler-Simmons-trade er droppet

Foto: Keith Allison

Kommentarer

comments

Leave a Comment

(required)

(required)