OKC tabte kamp et

OKC tabte kamp et

Russell Westbrook og James Harden er favoritterne til MVP-titlen, og Harden tog første skridt. Kamp et er overstået for alle, og her er overblikket.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

Russell Westbrook og James Harden er de to største MVP-kandidater i manges øjne. I første runde af Playoffs er deres hold op imod hinanden, men det har ikke indflydelse på MVP-titlen, da titlen gives på baggrund af den færdige ordinære sæson. I nat mødtes de i kamp et, og det var Harden, som løb med sejren.

Lige som nogle af grundspilskampene var Houston Rockets dominerende. I første periode var OKC godt med, og de førte 29-27. I 3. og 4. quarter stak Rockets af, og kampen endte til sidst 87-118 til hjemmeholdet fra Texas. James Harden tog rigtigt arbejdshandskerne på i 4. quarter.

Harden havde en flot kamp med 37 point, 7 rebounds, 9 assist og 3 steals. Modsat levede Westbrook ikke op til det niveau, som man kunne forvente. Han havde 22 point, 11 rebounds og 7 assist, og selvom det er flotte tal, så ramte han kun 26,1 % fra gulvet og kun 3 ud af 11 fra distancen.

Boston Celtics tabte til Chicago Bulls hjemme i TD Garden. Isaiah Thomas havde forinden mistet sin søster i en bilulykke, og han var tydeligt rystet op til kampen. Bulls vandt 106-102 med en storspillende Jimmy Butler, som fik 30 point, 9 rebounds og 3 assist. Isaiah spillede trods alt en god kamp med 33 point, 5 rebounds og 6 assist.

Stillingen i Western Conference

Warriors 1-0 Trail Blazers
Clippers 0-1 Jazz

Spurs 1-0 Grizzlies
Rockets 1-0 OKC

Stillingen i Eastern Conference

Celtics 0-1 Bulls
Wizards 1-0 Hawks

Cavaliers 1-0 Pacers
Raptors 0-1 Bucks

Kommentarer

comments