Nattens All-Star resultater

Nattens All-Star resultater

I nat var der Taco Bell Skills Challenge, 3-point contest med en rekord! Og til sidst en spændende Slam Dunk Contest.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

All-Star-weekenden i Los Angeles har som ofte haft et højt spændingsniveau, og i nat var ingen undtagelse. Der var Taco Bell Skills Challenge, 3-point contest med en Devin Booker-rekord, og en Slam Dunk Contest hvor en rookie løb med sejren.

Taco Bell Skills Challenge

Vinderen af årets Taco Bell Skills Challenge blev Spencer Dinwiddie – en spiller som generelt har forbedret sig i år. Den 198 cm. høje Brooklyn Nets point guard slog rookie Lauri Markkanen i den afgørende runde.

3-point contest

Vinderen af 3-point contest blev Phoenix Suns-talentet, Devin Booker. Han slog endda rekord, da han i sidste runde fik 28 point ud af 34 mulige. Siden NBA gik over til mulige 34-point, havde Stephen Curry det andet år 27 point. I 2015/16 fik Klay Thompson også 27 point, hvor Eric Gordon sidste år vandt efter at have fået 21 point. Booker sagde:

“Vores sæson har ikke haft mange lyspunkter, så det er en stor ting, at tage trofæet med hjem. Forhåbentligt kan jeg komme tilbage og vinde igen. Da jeg kom ud af college, var jeg kan set som en skytte, men nu ser jeg mig selv som en elite-skytte. Jeg har masser af respekt for hvad gutter, som Larry Bird og Craig Hodges har gjort i denne disciplin”.

Slam Dunk Contest

Vinderen af Slam Dunk Contest blev Donovan Mitchell, som leverede et kopidunk af Vince Carters 360-Slam. Folk på de sociale medier mente, at Cavaliers-spilleren Larry Nance Jr. havde det bedste dunk, og mange siger, at han skulle have vundet. Det kan I selv vurdere på klippene nedenfor.

Donovan Mitchells er manges favorit til Rookie of the Year-titlen, og han kæmper med Ben Simmons, Jayson Tatum og Kyle Kuzma om den fornemme titel.

Donovan Mitchells dunks

Larry Nance Jrs. dunk

Læs også

All-Star: Aldridge og Horford valgt sidst
To triple-doubles i samme kamp
MVP Ladder

Kommentarer

comments