Nate Robinson får ny 10-dages kontrakt

Nate Robinson får ny 10-dages kontrakt

Los Angeles Clippers har hentet Nate Robinson på en 10-dages kontrakt, og de må have været tilfredse med Robinson, eftersom de har lavet en ny kontrakt. 

Af Rasmus Nielsen

Det er blevet til 5 kampe for Nate Robinson hos Los Angeles Clippers, men nu kan den tidligere dunkekonge se frem til flere kampe. I sine 5 kampe har Robinson snittet 4 point, 1,4 rebounds og 2 assists, hvilket ikke er meget, men Robinson har trods alt også kun spillet 15 minutter i snit. Clippers har været hårdt ramt af skader, hvor bl.a. to af deres bedste score har været ude i længere tid. Blake Griffin er endelig tilbage, mens Crawford stadigvæk er ude.

Robinson har været i NBA i 10 sæsoner, hvor han har optrådt for adskillige hold, idet han har haft svært ved at hægte sig fast på et hold. Robinson er en humørspiller, som kan levere store ting, men andre gange falder han helt ud, hvilket formentlig også er grunden til, at han aldrig har kunne har spillet for et hold over længere tid. Robinson er nok mest kendt for sine fantastiske dunks, hvilket også har medført, at han har vundet dunkekonkurrencen hele 3 gange.

Kommentarer

comments