Power Ranking

Power Ranking

Nu er det tid til sæsonens anden power ranking. Her er mit bud på, hvordan styrkeforholdet ser ud i NBA lige nu.

Af Benjamin Nielsen Hald

Præmissen er den samme som ved min første power ranking: Hvilket hold er lige nu bedst i en 7 kamps serie. Det er altså ikke bare, hvem der har vundet flest kampe eller scoret flest point. Jeg kan også allerede nu afsløre, at der er sket store ændringer, i forhold til den jeg lavede inden sæsonen gik i gang. Om det er mig, der har under- og overvurderet nogle hold eller de hold har over- og underpræsteret må være op til jer at vurdere (Skrevet mandag d. 18. november).

 1. Lakers ↑2

Højeste netrating og bedste forsvar i ligaen. Lakers har set skræmmende gode ud indtil videre i sæsonen. LeBrons hår er muligvis ved at falde af, men derfor kan man stadig spille basketball på et vanvittig højt niveau. Spørg selv Alex Caruso.

 1. Clippers ↓1

Clippers har pakket Kawhi ind i vat, men de fortsætter stadig med at vinde. Nu er Paul George tilbage og ser knivskarp ud. De kommer kun til at blive bedre i løbet af sæsonen.

 1. Bucks ↑2

Giannis har løftet sit niveau endnu engang… Og nu er han så også begyndt at ramme sine 3’ere. Man skulle tror, at en gal basketball professor har lavet ham i et laboratorie.

 1. Rockets ↓1

James Harden bidrager lige nu med flere point per kamp, end nogen anden spiller i historien har gjort (ja også mere end Wilt!).

 1. Nuggets ↑1

Jokic spiller ikke på samme høje niveau fra sidste sæson. Har alligevel 2 gamewinners og er mr. clutch!

 1. Jazz ↑1

Nu hvor Conley er begyndt at score over 10 point, så følger sejrene også med. De er bare et rigtig godt hold.

 1. 76’ers ↓3

5 sejre i træk efterfulgt af en dårlig periode. Jeg kan ikke blive klog på det her hold.

 1. Raptors ↑1

Som jeg også sagde i min første power ranking, så er Raptors stadig et rigtig godt hold uden Kawhi. Kan Siakam blive most improved player to sæsoner i træk?

 1. Heat ↑8

Hold nu k*** nogle gode rookies de har fået fat på. Heat er lige nu must watch basketball.

 1. Celtics ↑1

Jeg var på vej til at skyde dem helt op i toppen af min power ranking. Så bliver Hayward skadet… Celtics er dog stadig et hold man skal holde øje med.

 1. Mavericks ↑7

Hvis Porzingis får banket rusten af, så kan Dallas sagtens snuppe en playoff-plads. Eller det kan de faktisk alligevel på grund af en vis slovener … Luka Doncic er lige nu en MVP-kandidat, intet mindre.

 1. Timberwolves ↑10

Hvad sker der lige for Wiggins? Hvis han fortsætter sit nuværende spil, så kan Timberwolves bliver meget mere relevant, end jeg havde regnet med.

 1. Pacers –

Ikke meget at brog sig over i Indiana. Brogdon og Sabonis er begge vokset med deres øget ansvar. Nu venter man på at få Turner og Oladipo tilbage fra skade.

 1. Spurs ↓2

Andre vil måske kalde deres start for stabil. Jeg kalder den middelmådig. I en tæt Western Conference bliver de nødt til at hæve deres niveau, hvis de skal i play off endnu en sæson.

 1. Suns ↑12

Sæsonens solstrålehistorie. Booker og Rubio har været et overraskende godt match. Gør også lige jer selv den tjeneste at læse Rubios artikel på The Players Tribune.

 1. Trail Blazers ↓6

De mangler desperat en forward. Nogen der har Kevin Loves telefonnummer? Ligemeget Melo er tilbage i ligaen!

 1. Nets ↓3

Endnu et hold der er svært at blive kloge på. Den ene dag leverer Kyrie 50 point – den næste dag 15. En ting er dog sikkert, DeAndre Jordan burde gå på pension …

 1. Kings ↓3

Taber de første 5 men kommer så ind i en god stime. Nu er Fox så skadet. At være Kings-fan er ligesom at tage for mange ture i Lynet i Fårup Sommerland. Det går op og ned, og du sidder tilbage med kvalme og ondt i hovedet.

 1. Pistons ↑1

Har ikke været prangende, men det giver et plus, at Blake Griffin er tilbage.

 1. Thunder ↓1

Minus: Chris Paul ligner ikke en, der gider være i Oklahoma, og det lille håb om en slutspilsplads tror jeg godt, at vi kan slukke.
Plus: Shai har swag.

 1. Magic –

Fultz begynder at ligne en NBA-spiller, men ellers har der været mere middelmådighed end magi i Orlando.

 1. Hawks ↑1

Trae Young er en af de sjoveste spillere at se i ligaen, men han kan ikke bære det her hold alene.

 1. Hornets ↑7

Jeg aner ikke, hvordan de bliver ved med at vinde kampe – men hatten af for dem.

 1. Bulls –

De skal nok blive gode om et par sæsoner, men de kommer ikke til at vinde mange kampe i år.

 1. Pelicans ↓9

Jeg glæder mig til at se Zion i aktion, men indtil da så er der ikke meget ved at se de tidligere Lakers-talenter prøve at skrabe sejre sammen.

 1. Grizzlies ↑2

Ja Morant er ROY indtil videre. Punktum.

 1. Cavaliers ↑2

#Freelove

 1. Wizards ↓3

De har den bedste offensive rating i ligaen. Nej, jeg fatter heller ikke hvordan.

 1. Knicks ↓3

Knicks er Knicks. Ikke meget mere at tilføje.

 1. Warriors ↓22

Aldrig et godt tegn når man har flere skader end sejre.

Kommentarer

comments