Pelicans leder efter ny small forward

Pelicans leder efter ny small forward

New Orleans Pelicans er på udkig efter en ny small forward, fortæller et medlem fra et unavngiven  Eastern Conference-hold.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

New Orleans Pelicans er svagt besat på small forward-positionen med Solomon Hill og E’Twaun Moore, så det er ikke utænkeligt, at de er på udkig efter en ny på pladsen. Pelicans skal tænke fremsigtet, da deres store stjerne, Anthony Davis, har mulighed for at blive free agent i 2020.

Den nye small forward skal være en såkaldt 3-and-D spiller, der skal aflaste Julius Randle defensivt. Randle spiller som power forward, men han bærer en stor defensiv byrde, da hverken Hill eller Moore er kendt som stærke defensive spillere. Specielt Moore er særligt udskældt for sine manglende evner på den front i denne sæson.

En NBA “executive” fra Eastern Conference udtaler til mediet The Athletic, at Detroit Pistons Stanley Johnson skulle være et emne for Pelicans. I Pistons er Glen Robinson III foretrukket som startende 3’er, selvom han er løbet ind i en ankelskade, der vil holde ham ude til nytår. Han udtaler:

“Jeg ved, at de (Pelicans red.) taler med mange hold for at udfylde tomrummet. Stanley Johnson er nævnt som et emne, da Pistons vil ‘give ham væk’, så måske kan de prøve at genoplive hans karriere”.

Stanley Johnson mod Kawhi Leonard i 4. quarter

Pelicans havde en flot 48-34-record, og de endte derfor på en hæderlig 6. plads i Western Conference. I denne sæson er de nede som nr. 12 med en record på 15-16, så hvis man skal overbevise Anthony Davis om at blive på sigt, skal der skabes resultater.

Kommentarer

comments