10/10 startopstillinger

10/10 startopstillinger

På Basketnyt bringer vi en serie om alle holds forventede startopstillinger og deres bredde. I sidste del er det Toronto Raptors, Utah Jazz og Washington Wizards.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

På siden har vi udgivet en artikelserie om alle holds forventede startopstillinger og bredde. Dette er sidste udgave, og her vurderes Toronto Raptors, Utah Jazz og Washington Wizards. Læs næstsidste del med Trail Blazers, Kings og Spurs her.


Toronto Raptors

PG: Kyle Lowry
SG: DeMar DeRozan
SF: DeMarre Carroll
PF: Jared Sullinger
C: Jonas Valanciunas

Sullinger ser ud til at blive klar til sæsonstarten mod Detroit Pistons efter en skade i foden. Startopstillingen ser stærk ud, og duoen Lowry og DeRozan bliver bedre og bedre. Carroll er blandt ligaens bedre defensive spillere, og Sullinger og Valanciunas under kurven ser stærkt ud. Cory Joseph er en fin back-up point guard og rookie Fred VanVleet kan også agere back-up. Ellers er der Terrence Ross til at aflaste Carroll og Patrick Patterson samt Lucas Nogueira og østrigeren Jakob Poeltl som big man. Raptors går en stærk sæson i møde,

Utah Jazz

PG: George Hill
SG: Rodney Hood
SF: Gordon Hayward
PF: Derrick Favors
C: Rudy Gobert

Gordon Hayward er skadet en måneds tid og Favors er tvivlsom til sæsonstarten. Mange eksperter jubler over Jazz, for de besidder en stærk startopstilling, men deres bredde bliver af nogen vurderet til ligaens bedste. Dante Exum, Joe Johnson, Boris Diaw, Shelvin Mack, Trey Lyles, Neto, Jeff Withey og Alec Burks udgør den ekstremt gode bredde som Jazz besidder. Hvis de kan holde stjernerne Hayward og Favors skadesfrie, ser det lovende ud, hvis ikke kan Joe Johnson og Diaw tage over i mellemtiden.

Washington Wizards

PG: John Wall
SG: Bradley Beal
SF: Otto Porter
PF: Markieff Morris
C: Marcin Gortat

Hovedstadsholdet led sidste år, og John Wall har meldt om problemer mellem ham og Bradley Beal, så vi ser muligvis en roddet sæson igen fra Wizards. Startopstillingen er egentligt fornuftig, og hvis Porter ikke vokser med opgaven er Kelly Oubre Jr. klar til at overtage small forward-pladsen. Ian Mahinmi er ny mand på center-positionen, og bringer noget defensivt ind til holdet, når Gortat er på bænken. Trey Burke er back up for Wall, og ellers ser bredden ikke specielt stærk ud. Kemien mellem Wall og Beal skal forbedres, hvis der skal være håb om en slutspilsplads.

 

Kommentarer

comments