J. R. Smith skal trades

J. R. Smith skal trades

J. R. Smith er fritaget for al aktivitet i Cleveland, indtil de har fundet en ny destination til ham.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

J. R. Smith er utilfreds i Cleveland Cavaliers, og han har gjort sig uvenner med ledelsen, efter de har fortalt, at han er ude af rotationen. Det er faktisk kun blevet til 20 minutter pr. kamp, som er klart det laveste antal minutter siden 2007/08-sæsonen i Denver Nuggets.

Cavaliers er også det hold i NBA med den dårligste record, siden Kevin Love blev skadet efter blot fire kampe. Der går lang tid inden Love er tilbage, så udsigten til bedre resultater er langt væk. Det tiltaler heller ikke J. R. Smith, som man kunne læse i et interview med The Athletic:

“Jeg tror ikke, at målet er at vinde. Målet er ikke at prøve at få så mange sejre, som man kan. Målet er at udvikle (unge spillere red.) og tabe for at få lottery picks. Jeg tror, det hele tiden har været planen”.

Nu er J. R. og Cavaliers blevet enige om at finde en ny destination til ham. Organisationen skrev følgende i følge ESPN:

“Organisationen ønsker JR og familien det bedste, og vi vil takke ham for at bidrage til fællesskabet, til holdet og hans rolle i 2016 NBA-mesterskabet”.

15 bedste dunks i karrieren

Kommentarer

comments