Preview til aftenens doubleheader i East

Preview til aftenens doubleheader i East

3 playoff bundne hold fra East; Cavs, Hawks og Bucks, skal i aftenens doubleheader i kamp om fordelingen af de eftertragtede pladser, mens Knicks “tanker” rundt i bunden

Af Steffen Herold

Cleveland Cavaliers – NY Knicks

Det forfaldne Knicks med ligaens pt dårligste record tager i aften imod favoritten i East, Cavaliers, i Madison Square Gardens spotlights. Dette betyder også tilbagevendelsen af J.R. Smith og Iman Shumpert, der forlod netop Knicks til fordel for en af ligaens titeludfordrere. Begge spillere har genfundet succesen, hvor Shumpert fx rammer 46% af sine 3’ere.

Cavs ser frem til at kunne revanchere sæsonåbnerens hjemmebanenederlag, der spolerede hjemkomsten af LeBron James, med et hold der har vundet 15 ud af de sidste 17 kampe, mens Knicks har tabt 6 i træk. Derudover har man i NY valgt at lægge superstjernen Carmelo Anthony på is i tankningens navn.

Man kan se frem til en matchup mellem NY’s formodede startere:

Jose Calderon, Langston Galloway, Cleanthony Early, Jason Smith og Lou Amondson (der var reserve og kun spillede garbage time minutter i Cavs)

– mod Cavs knap så beskedne lineup: Kyrie Irving, J.R. Smith, LeBron James, Kevin Love, Timofey Mozgov (eller nytilkomne Kendrick Perkins).

Både James og Irving har tidligere haft dominerende opvisninger i MSG, men dette bliver efter alt at dømme ikke nødvendigt i aftenens kamp.

Kampen vises i aften kl 19 på TV2 Sport

 

Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks

To af årets positive overraskelser i East, nr. 1 hhv 6, skal i aften duellere, når “hjorten” og “falken” krydser klinger.

Hawks er på en ukarakteristisk 2 kamp losing streak med muligheden for – for første gang i denne sæson – at nå op på 3 efter at man i fredags tabte til Raptors i et 105-80 blowout. Hawks er således gået 3-4 siden deres 19-game winning streak fik sin ende.

Omvendt kan Bucks pryde sig af 7 vundne hjemmekampe i streg og 9 sejre i de seneste 10 kampe. Som vi også har skrevet om her på siden, har Bucks hentet sig en ny brik, der skal indgå i deres defensiv-mindede gameplan, i form af den lange PG Michael Carter Williams, mens man sendte Brandon Knight videre til Suns. Derudover har man tilføjet Miles Plumlee fra Suns og back-up PG Tyler Ennis.

Holdene har indtil videre splittet den indbyrdes serie med 1-1, hvor det i begge kampe var udeholdet der løb med sejren. Selvom det forud for kampen er Bucks der har teten, har Hawks flere gange i sæsonen responderet positivt i perioder med modgang, hvilket de altså skal forsøge, når de besøger Bradley Center i aften.

Følg med når TV2 Sport viser kampen kl 21.30

Foto: Keith Allison

 

 

Kommentarer

comments