Dinwiddie og Doncic er ugens spillere

Dinwiddie og Doncic er ugens spillere

Efter meget flotte præstationer fra Spencer Dinwiddie og MVP-kandidaten Luka Doncic, er begge spillere kåret til de bedste i hver deres konference i sidste uge.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

Uge 5 af sæsonen er overstået, og NBA har kåret Brooklyn Nets’ Spencer Dinwiddie og Luka Doncic til ugens spillere i hhv. Eastern og Western Conference. Det var begge spilleres første Player of the Week-award i karrieren.

Spencer Dinwiddie – guard – 26 år – Brooklyn Nets

Spencer Dinwiddie blev bedste spiller i Eastern Conference efter en rigtig flot uge for den 26-årige guard. I fire kampe snittede han 25,3 point, 6,8 assist og 3,5 rebounds. I Kyrie Irvings fravær har han fået masser af spilletid, og i sidste uge var han den vigtigste for Nets, som vandt tre ud af fire kampe (Hornets, Kings og Nets). I nat fik han endda en gamewinner med Cavaliers, så han fortsætter sidste uges præstationer.

Dinwiddie mod Knicks

Luka Doncic – guard – 20 år – Dallas Mavericks

Den 20-årige slovener trækker alle overskrifter i denne sæson. I hans rookie-sæson blev han, meget skuffende, sorteret fra som All-Star af juryen – ikke af fansene – og nu viser han, at han endda er MVP-kandidat. NBA.com har ham som nr. 3 på MVP-listen. Fuldt fortjent er han ugens spiller i Western Conference efter at have snittet 37 point, 11,8 assist og 8,5 rebounds gennem fire kampe, hvor Mavericks vandt dem alle (Spurs, Warriors, Cavaliers, Rockets).

Luka Doncic vs. James Harden

Ugens spillere i løbet af sæsonen

Uge 1 – Trae Young og Karl-Anthony Towns (Læs)

Uge 2 – Giannis Anteokounmpo og Anthony Davis (Læs)

Uge 3 – Pascal Siakam og James Harden (Læs)

Uge 4 – Nikola Vucevic og James Harden (Læs)

Foto: Javier Mendia García

Kommentarer

comments