En fan siger farvel

En fan siger farvel

Kobe Bryant – En fan siger farvel.

Af Stefan Henriksen

Kobe” råber jeg, imens papirskuglen slipper min hånd og er på vej mod skraldespanden …

Tak for de utallige timers underholdning på banen, hvor du viste egenskaben til at gå forrest og bære ansvaret det medførte. Du har fået millioner af mennesker til at råbe af glæde ved buzzer beaters, dunks, hustle plays, vanvittige skud, clutch-momenter og nogle vilde assist. Du gav os fem mesterskaber og et hav af uforglemmelige oplevelser på banen. En bane du ejede hver centimeter af.

Du viste, at hårdt arbejde betaler sig, og at uanset hvad man drømmer om eller bruger sin hverdag på, så kræver det sin ypperste indsats hver gang. Tak fordi du turde at fejle og vise, at man kan lære af det.

Du viste lederskab på og udenfor banen. Du stillede krav til andre, udviste respekt for dem som gør sit bedste og hjælper dem, som rækker hånden ud. Spillere, trænere, fans og folk verden over ser op til dig og bliver motiveret af dig, og det vil vi altid gøre.

Jeg har aldrig mødt dig, men jeg føler, jeg har mistet en ven. Den følelse sidder mange mennesker med, fordi du har været en del af vores liv i så mange år.

Om 20 år, vil jeg stadig se highlights og gamle kampe med dig. Jeg vil stadig råbe af glæde, selvom jeg kender alle plays ud og ind. Jeg vil stadig lytte til din historie, selvom jeg kender svarene. Jeg ejer to baskettrøjer, begge med dig, nr. 8 og nr. 24. Trøjer som vil være med mig resten af mit liv.

 

…  jeg rammer ikke skraldespanden, men jeg samler kuglen op og prøver en gang til. Det er mamba mentallity.

– Stefan

 

BasketNyt, sender alt den kærlighed vi kan til familie og venner af Kobe, Gianna, John, Keri, Alyssa, Sarah, Payton, Christina og Ara.

Må de hvile i fred.

Kommentarer

comments