Dagens rygter

Dagens rygter

Der er mange ting at skrive om i dag, og derfor samler vi det hele et sted. Free agency starter på fredag, og der kommer til at ske en del denne sommer.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

Dagens rygter indebærer mange stjerner. Nogle hopper ud af sin kontrakt i håb om flere penge, efter salary cap’en er steget, og andre free agents snakker med forskellige organisationer.

Lebron James vælger som forventet at droppe sin player option for 2016/17 sæsonen i følge Bleacher Report. Hans player option ligger på $24 millioner, men den øgede salary cap gør, at han kan tjene $30 millioner med en stigning på 7 % årligt. Det forventes dog, at Cavaliers kun kan betale ham $27 millioner for næste sæson. Han har ingen intentioner om at forlade Cleveland, sagde han til ESPN.

Dwyane Wade er klar til at snakke med andre hold i free agency efter 13 år i Miami Heat melder ESPN. Mange forhandlinger mellem ham og Heat har ikke båret frugt. Løse rygter har sat ham i forbindelse med Cavaliers, som dog vil være urealistisk hvad angår lønninger.

Dwight Howard har planlagt møder med Atlanta Hawks og Boston Celtics melder ESPN. Han er opvokset i Atlanta, og har tidligere tiltrukket sig opmærksomhed fra organisationen. Celtics mangler en rim protector, og Howards spillestil passer perfekt til Celtics mangler.

Tim Duncan har takket ja til $5,6 millioner player option, men det er endnu uvist om han går på pension i følge The Vertical. Sammen med Kawhi Leonard, fungerede de to på et af NBAs bedste defensive mandskaber i 2015/16 sæsonen. Tim Duncan er fyldt 40, så en pension kan være forestående.

Dion Waiters vil væk fra Oklahoma City Thunder, efter de har tradet sig til Victor Oladipo. Philadelphia 76ers og Sacramento Kings skulle være interesseret i følge Sheridan Hoops. Thunder kan matche højeste kontrakttilbud og dermed beholde ham, da han er restricted free agent, men det gør de muligvis ikke. Waiters er opvokset i Philadelphia.

Los Angeles Lakers mangler en center, og undersøger mulighederne for at hente enten Al Horford eller Hassan Whiteside. Lakers skulle også være interesseret i small forward Harrison Barnes, selvom man draftede Brandon Ingram – fra ESPN.

Golden State Warriors hvis det ikke lykkes at hente Kevin Durant, så vil Warriors forlænge med Harrison Barnes og hente en big-man. Marc Stein fra ESPN tror at Pau Gasol, Joakim Noah, David West og Timofey Mozgov, er Warriors foretrukne.

Kommentarer

comments