Seneste nyt inden free agency

Seneste nyt inden free agency

Her er de seneste nyheder og rygter inden free agency åbner i nat.

Af Daniel Fuglsang-Damgaard

Free agency åbner natten til mandag dansk tid, så der er mange rygter og historier. Specielt i år er der mange free agent, og man regner med at op mod 40 % af alle spillere i ligaen står uden kontrakt i nat. Man kan ikke sige dette med sikkerhed, da man ikke ved, hvor mange spillere, der skrotter deres player options. Her er de seneste historier og rygter:

Kyrie Irving til Nets?

Senere i dag vil Kyrie Irving og Brooklyn Nets mødes. Det forventes, at han kommer til at skrive en max-kontrakt med New York-holdet til en værdi af $141 millioner over 4 sæsoner.

– Adrian Wojnarowski, ESPN

D’Angelo Russell

Det vil også betyde, at D’Angelo Russell smutter fra Nets. Det seneste nye er, at ham og Nets laver et “sign-and-trade” – altså han forlænger kontrakten med Nets og byttes til et andet hold. Hans gamle hold, Los Angeles Lakers, er blandt favoritterne. Ellers prøver Minneosta Timberwolves også at få fat i ham.

– ESPN

Kevin Durant

Et af de store spørgsmålstegn i sommeren er Kevin Durants næste destination. Golden State Warriors har arrangeret et møde med deres superstjerne, men også Brooklyn Nets, LA Clippers og New York Knicks er interesserede.

– ESPN

Nikola Mirotic til FC Barcelona

Nikola Mirotic skifter til FC Barcelona og skal dermed spille EuroLeague. Han kommer derfor til at gå drastisk ned i løn, i forhold til hvad han kunne have fået. Han kunne have skrevet en kontrakt i størrelsesordenen $45-$50 millioner over tre sæsoner i NBA, gætter Shams på.

– Shams, The Athletic

Paul Millsap forlænger

Denver Nuggets har benyttet sig af deres team option på Paul Millsap. Han bliver derfor ikke free agent i denne omgang. Hans team option lyder på $30 millioner for 2019/20-sæsonen.

– ESPN

JaVale McGee til Rockets?

JaVale McGee skal mødes med Houston Rockets senere i dag for at diskutere kontrakt.

– Yahoo! Sports

Bojan Bogdanovic

Den 30-årige bosnier tiltrækker en masse interesse. Utah Jazz er blandt de interesserede, og de vil komme med en ‘kæmpe’ kontrakt til ham, så han ikke skriver med et andet hold.

– The Athletic

Jimmy Butler

Jimmy Butler er naturligvis også en ombejlet herre. Han starter free agency med et møde med Miami Heat. Desuden vil han også mødes med Houston Rockets. Lakers og Nets er også interesserede, og der skal angiveligt et sign-andt-trade med 76ers til for at hente ham.

– Wojnarowski, ESPN

Derrick Rose til Pistons?

Derrick Rose og Detroit Pistons diskuterer en 2-årig kontrakt. Den yngste MVP nogensinde er nu 31 år, men han kommer lige fra en af sine bedste sæsoner siden 2012.

– ESPN

New York Knicks

Knicks er interesserede i mange spillere. De går efter veteraner, uanset om de får deres andre store signings. Disse veteraner er George Hill, Wayne Ellington og Reggie Bullocks. Desuden er de også interesserede i Julius Randle, Bobby Portis, James Ennis og Terry Rozier.

– SNY

Kommentarer

comments